تخصصی

بازگشت به برگه نخست سایت

👈 جلسه ۱ – آشنایی با تجهیزات


👈 جلسه ۲ – محلول‌ها و روش‌های تثبیت رنگ


👈 جلسه ۳ – شناخت و روش تولید انواع میوه‌ها


👈 جلسه ۴ – روانشناسی تولید


👈 جلسه ۵ – بسته‌بندی و قیمت‌گذاری


👈 جلسه ۶ – انبارداری


☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشـک ایران کانون تولید کنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه

80 / 100 امتیاز سئو

این را به اشتراک بگذارید!

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 7 =