بازگشت به برگه نخست سایت

آیین نامه کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران(آکو)
پیش نویس این آیین نامه توسط آقای محمدرضا رحمانی تهیه و بعد از بررسی و تکمیل آن در هیئت امنا به تصویب رسیده و برای تمامی اعضا لازمالاجرا میباشد .
۱. تولید کنندگان میبایست کلیه موارد بهداشتی را در طول زمان تولید و بسته بندی طبق قوانین و توصیه های وزارت بهداشت رعایت نمایند.
۲. خدمات و حمایت های کانون فقط به تولید کنندگانی اختصاص پیدا خواهد کرد که یا از ابتدا کار آموزش را با این مجموعه آغاز و تا پایان دوره آموزشی همراه بودهاند و یا فرم عضویت و حق عضویت در کانون را تکمیل و پرداخت نموده باشند.
۳. قیمتگذاری محصولات تولیدی توسط کمیسیون قیمت گذاری که متشکل از کارشناسان این امر و با در نظر گرفتن کلیه هزینه های انرژی ، پر، کارگر یا کم کارگر ، سقف و کف بازار منطقه فعالیت و قیمت تهیه مواد اولیه با سود مشخص طبق احکام مکاسب اسلامی در قالب یک فرمول مشخص تعیین میگردد و کلیه اعضا ملزم به پیروی از این روش می باشند.
۴. در صورت اعلام نیاز کانون به یک محصول در صورتی که اعضا همان محصول را در خط تولید یا سردخانه خود موجود داشته باشند و از عرضه آن به کانون به هر دلیلی امتناع کنند از لیست تولید کنندگان برتر خارج و عضویت آنان بصورت تعلیق در خواهد آمد.
۵. تولیدکنندگان میبایست جهت استحکام در همکاری با کانون حداقل %۵۰ ظرفیت تولید روزانه خود را جهت تأمین نیاز کانون در زمان سفارشات در اختیار آن قرار دهند.
۶. خرید محصول توسط کانون فقط در صورت تایید کیفیت و قیمت مناسب میباشد در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی ابتدا تذکر و برای بار دوم کانون اختيار قطع همکاری را دارد.
۷. بازاریابی و بازار سازی به عهده تولیدکنندگان میباشد و کانون فقط بصورت حمایتی و با توزیع سفارشات طبق بند ۶ از تولیدکنندگان حمایت خواهد کرد.
۸. کلّیه طراحان و فروشندگان دستگاههای خشک کن ، اسلایسر و تجهیزات کارگاهی فقط در صورت تأیید کیفی محصولاتشان توسط كانون به تولید کنندگان معرفی خواهند شد.
۹. بازدید از کارگاهها در جلسه اوّل اجباری و در جلسات بعدی فقط برای کارشناسان و نمایندگان کانون مجاز میباشد.
۱۰. شروع همکاری کانون با تولیدکنندگان در تمامی سطوح ( مشاوره ، آموزش ، خرید و فروش ) بعد از اولین پرداخت هزینه قرار داد مربوطه می باشد.
دیدگاهها