عمومی بازگشت به برگه نخست سایت کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران 🔷 واسطه ها 🔷 خود باوری کارگاه های کوچک 🔷 روانشناسی تولید ( شناخت و تصمیمگیری ) 🔷 اصول طراحی کارخانه 🔷 شیمی مواد غذایی ( واکنش قهوه ای شدن ) 🔷 آشنایی با مراحل صدور پروانه های بهداشتی 🔷 استانداردهای بین المللی مواد غذایی 🔷️ اهمیت صدور فاکتور 🔷️ مکاسب ۱ 🔷️ مکاسب ۲ 🔷️ رنگ خوراکی ۱ 🔷️ مستند گوجه 🔷️ اصول روانشناسی بازار 🔷️ تولید ، مکاسب و اخلاق 🔷️ ساختارسازی ۱ 🔷️ ساختارسازی ۲ 🔷️ ساختارهای خوشه ای کار آفرینی 🔷️ طرح توجیهی 🔷️ فرآیند سورتینگ برخی میوه ها 🔷️ تکنیک خشک کردن 🔷️ پدیده پراکندگی تولید ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه 80 / 100 قدرت گرفته توسط Rank Math SEO امتیاز سئو این را به اشتراک بگذارید! فیس بوک توییتر لینکداین
دیدگاهها