عمومی

بازگشت به برگه نخست سایت

🔷 واسطه ها

🔷 خود باوری کارگاه های کوچک

🔷 روانشناسی تولید ( شناخت و تصمیم‌گیری )

🔷 اصول طراحی کارخانه

🔷 شیمی مواد غذایی ( واکنش قهوه ای شدن )

🔷 آشنایی با مراحل صدور پروانه های بهداشتی

🔷 استانداردهای بین المللی مواد غذایی

🔷️ اهمیت صدور فاکتور

🔷️ مکاسب ۱

🔷️ مکاسب ۲

🔷️ رنگ خوراکی ۱

🔷️ مستند گوجه

🔷️ اصول روانشناسی بازار

🔷️ تولید ، مکاسب و اخلاق

🔷️ ساختارسازی ۱

🔷️ ساختارسازی ۲

🔷️ ساختارهای خوشه ای کار آفرینی

🔷️ طرح توجیهی

🔷️ فرآیند سورتینگ برخی میوه ها

🔷️ تکنیک خشک کردن

🔷️ پدیده پراکندگی تولید

☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران کانون تولید کنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه

80 / 100 امتیاز سئو

این را به اشتراک بگذارید!

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =