رنگ خوراکی ۱

بازگشت به برگه نخست سایت

#آموزش

#رنگ_خوراکی

رنگ خوراکی 01

🔻 میزان دریافت قابل قبول رنگ‌های خوراکی :

میزان تقریبی یک ماده افزودنی در ماده غذایی و یا آب آشامیدنی که یک فرد با وزن متوسط ۶۱ کیلوگرم می‌تواند روزانه بدون هیچ گونه خطری برای سلامتی ، در تمام مدت عمر دریافت نماید و مقدار آن برحسب میلی گرم افزودنی خوراکی برای هر کیلوگرم وزن بدن تعیین می شود .

این اصطلاح در مواردی به کار می رود که خصوصیات ارگانولپتیک یا فرآیند تهیه یک ماده افزودنی به خودی خود میزان مصرف آن را محدود می‌کند ، بنابراین می‌توان بدون در نظر گرفتن موارد سم شناسی از آن استفاده کرد .

🔻 حد مجاز استفاده از رنگ‌های خوراکی :

🔅 رنگ‌ها بر اساس میزان پذیرش روزانه ( ADI ) ؛

رنگدانه‌های خوراکی دارای مقادیر ADI که توسط مرجع نظارتی تایید و پذیرفته شده است .

🔅 رنگ خوراکی برای کاربردهای محدود :

برخی از رنگ‌ها مانند چغندر قرمز ، دی‌اکسید تیتانیوم و غیره مجاز به استفاده برای کاربردهای خاصی هستند .

🔅 رنگ‌های خوراکی برای مصارف خاص :

برخی از رنگ‌های غذایی مانند طلایی ، نقره‌ای و غیره فقط برای کاربردهای خاص مجاز هستند .

🔻 آیا رنگ‌های خوراکی ناسالم هستند ؟

شواهد قطعی مبنی بر خطرناک بودن رنگ‌های غذایی برای اکثر افراد وجود ندارد .

با این وجود ، ممکن است در برخی افراد واکنش‌های آلرژیک و در کودکان حساس بیش‌فعالی ایجاد کنند .

با این حال ، بیشتر رنگ‌های غذایی در غذاهای فرآوری شده ناسالم یافت می‌شود که به هرحال باید از آنها اجتناب کرد .

اما رنگ‌های خوراکی که طبیعی هستند نه تنها ناسالم نیستند ، بلکه خواص تغذیه‌ای نیز دارند .

☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران کانون تولید کنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه

81 / 100 امتیاز سئو

این را به اشتراک بگذارید!

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + سیزده =