اصول طراحی کارخانه

بازگشت به برگه نخست سایت

#اصول_طراحی_کارخانه

📍 کلا در طراحی انبار محصول باید چند مورد زیر رو مد نظر داشت :

  • 🔅 نباید کالایی به جز محصول نهایی را انبار نمود .
  • 🔅 باید ازحفاظت بهتری نسبت به انبار مواد اولیه برخوردار باشد . غالبا سعی می‌شود محل آن طوری انتخاب شود که دید نگهبان باشد .
  • 🔅 هزینه خرید زمین ، احداث بنا ، تأسیسات حراست ازانبارهای با مساحت زیاد و نظایر آن باعث گشته که استفاده از ارتفاع به جای افزایش ‌سطح مطلو‌بیت بیشتری یابد ، ازارتفاع می‌توان به چند روش استفاده نمود که عبارتند از :
  • 🔅 جهت کالاهایی که ازاستحکام کافی برخورد دارند می‌توان کالا را برو‌ی پالت قرار داد و این پالت‌ها روی یکدیگر قرار داد و یا اینکه کالا را روی یکدیگر قرار داد ، به این ترتیب نحوۀ ذخیره‌سازی روش کپه‌ای می گویند .
  • 🔅 در بسیاری موارد کالا از استحکام کافی برخوردار نیست . به همین لحاظ از قفسه‌های سنگین جهت استفاده از ارتفاع سود برده می‌شود .

📍 برخی از روش‌های استقرار باعث‌ می‌شود که اولین کالا وارد اولین کالای صادره نیز باشند که همون FiFo هست

که جهت انباردهی مواد غذایی یک ضرورت است ، که درغیر این صورت ممکن است کالایی ماه‌ها و شاید سال‌ها درانبار بماند و فاسد شود .

اصول طراحی کارخانه
اصول طراحی کارخانه
اصول طراحی کارخانه FIFO
اصول طراحی کارخانه FIFO

☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران کانون تولید کنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه

87 / 100 امتیاز سئو

این را به اشتراک بگذارید!

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 10 =