📢 خبر 📢 📍 قرار ما ، رحیم آباد رودسر 📆 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ 🕑 ساعت ۱۴ 🔰 محل برگزاری پنجمین نشست سالیانه و دوازدهمین جلسه هیئت امنای کانون تولیدکنندگان میوهخشک ایران به همراه مراسم تقدیر از همکاران برگزیده ✅️ این یک همایش تجاری نیست ✅️ ☑️ کانون تولیدکنندگان میوهخشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی …
ادامه ی نوشته 📢 خبر 📢
📢 ✅️ نشست سالیانه 📢
✅️ نشست سالیانه کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، روز ۲۵ اردیبهشت برگزار میشود . ✅️ در این نشست ضمن ارائه گزارش فعالیت کانون در سال قبل و تشریح برنامه های سال جاری از برگزیدگان نیز تقدیر بعمل خواهد آمد . ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و …
ادامه ی نوشته 📢 ✅️ نشست سالیانه 📢
🔰 امسال با برنامه قویتر و اهداف جدید در کنار شما هستیم
🔰 امسال با برنامه قویتر و اهداف جدید در کنار شما هستیم ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، کلیه خدمات خود را از اردیبهشت ۱۴۰۴ بصورت آنلاین ( اینستاگرام ، آپارات ) و از طریق سایت ارائه خواهد داد . ✳️ برخی از خدمات شامل :✅️ عضو گیری و آموزش✅️ تسهیلات اعتباری✅️ تامین مواد …
ادامه ی نوشته 🔰 امسال با برنامه قویتر و اهداف جدید در کنار شما هستیم
تبلیغات
#تبلیغات 🔰 تعرفه سال ۱۴۰۴ ، تبلیغات در رسانه های کانون : ✴️ درج آگهی به مدت یکسال در صفحات اجتماعی ، سایت و بنر جلسات : اعضای کانون : ۳ میلیون توماناعضای صندوق تعاونی : ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومانسایر همکاران : ۴ میلیون تومان ❇️ درج آگهی در سالنامه : ⬅️ نیم صفحهاعضای …
ادامه ی نوشته تبلیغات
🔰 چه عواملی در رتبهبندی موثر است ؟
🔰 چه عواملی در رتبهبندی موثر است ؟ ✅️ فعالیت آنلاین در فضای مجازی 1️⃣ ✅️ سرعت پاسخگویی تماسهای تلفنی / پیامها / ایمیل و فضای مجازی 3️⃣ ✅️ میزان مشارکت در تامین سفارشات / مهلت تسویه / ارائه قیمت مناسب 1️⃣ ✅️ سرعت ارسال سفارشات و مسئولیتپذیری در جلب رضایت مشتری 1️⃣ ✅️ موجودی …
ادامه ی نوشته 🔰 چه عواملی در رتبهبندی موثر است ؟
رتبهبندی اعضا و مزایای آن
🔰 رتبهبندی اعضا چطور انجام میشود و چه مزیتی دارد ؟ فعالیت تمام اعضای کانون توسط تیم فنی در طول سال با هدف بررسی میزان مشارکت و همکاری مستمر آنها با مجموعه ، مورد رصد قرار گرفته و امتیازاتی به هریک از آنها داده میشود مجموع امتیازات ، رتبه فعالیت هر فرد را در کانون …
ادامه ی نوشته رتبهبندی اعضا و مزایای آن
🔰 استفاده از امکانات کانون با رتبه بندی اعضا :
🔰 استفاده از امکانات کانون با رتبه بندی اعضا : ❇️ مزیتهای حضور در جمع اعضای خانواده کانون و استفاده از امکانات آن شامل افرادی میشوند که بیشترین مشارکت و فعالیت را در طول سال با مجموعه داشته باشند .لذا کلیه فعالیت های اعضا بطور مستمر رصد شده و در رتبهبندی آنها لحاظ میشود . …
ادامه ی نوشته 🔰 استفاده از امکانات کانون با رتبه بندی اعضا :
📢 فراخوان 📢
📢 فراخوان 📢 ❇️ از افراد علاقمند و با انگیزه و دارای شرایط ، برای حضور در جمع کادر مدیریتی کانون و عضویت در هیئت امنا در سال ۱۴۰۴ دعوت میشود رزومه فعالیت و برنامههای خود را با هدف بهبود شرایط تولید و توسعه بازار جهت بررسی ، به آیدی @Akodriedfruit ارسال نمایند . ✅️ …
ادامه ی نوشته 📢 فراخوان 📢
📢 اطلاعیه 📢
📢 اطلاعیه با توجه به بروز رسانی سایت کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، دسترسی به صفحات اصلی و مطالب و استفاده از امکانات ویژه ، فقط برای اعضای کانون با وارد کردن کد کارگاهی و شماره تماس امکان پذیر است ، لذا اعضای محترم در صورتی که کد کارگاهی خود را فراموش کرده یا …
ادامه ی نوشته 📢 اطلاعیه 📢
حکایت خیلی از افراد
⭕️ حکایت خیلی از افراد همکاران ما که دورههای آموزشی برگزار میکنند در صورتی که خود هنوز اندر خم یک کوچه هستند ، بسیار شبیه اربابانشان است : 🔴 دوره گذاشتهاند ؛ سه میلیون تومان میگیرند که یاد بدهند چگونه با یک میلیون تومان میشود کار تولیدی کرد ! ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران …
ادامه ی نوشته حکایت خیلی از افراد
برگزاری همایشهای نمایشی
⭕️ با برگزاری همایشهای نمایشی : بریم بازم چرخ اختراع کنیم … یک جریان باطل مرسوم شده در بین مدیران تصمیم گیر، برای سرگرم ساختن مطالبهگران ، هرچند وقت یکبار با همان شعارهای کلیشهای و تکراری جماعتی را دورهم جمع میکنند و از آینده روشن سخن میگویند ، طرحها و برنامهها را میشنوند بدون آنکه …
ادامه ی نوشته برگزاری همایشهای نمایشی
مرور نامهای میوهها
الان که فصل این میوههاست یک بار دیگه نامهای آنها را مرور کنیم . ردیف نخست از بالا و راست : تامسون – بیروتی – بیروتی پوست نازک – پرتقال محلی – خونی – والنسیا . ردیف دوم : نارنگی محلی ( یونسی ) – انشو – نارنگی فلسطینی – پج – یافا . ردیف سوم …
ادامه ی نوشته مرور نامهای میوهها
پوست گیری و خشک کردن خرمالو با دستگاه و روش سنتی در ژاپن
✳️ نحوه پوست گیری و خشک کردن خرمالو با دستگاه در ژاپن 📽 در آپارات ببینید . https://www.aparat.com/v/k690210 ✳️ نحوه پوست گیری و خشک کردن خرمالو با دستگاه در ژاپن _______________ ❇️ چیدن و پوست گیری و خشک کردن خرمالو ، این بار بصورت سنتی در ژاپن 📽 در آپارات ببینید . https://www.aparat.com/v/9dJMV ❇️ چیدن …
ادامه ی نوشته پوست گیری و خشک کردن خرمالو با دستگاه و روش سنتی در ژاپن
باغات انبه در سیستان و بلوچستان
🥭 هزار و ۵۰۰ هکتار باغات انبه در سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد : سطح زیر کشت باغات انبه در استان هزار و ۵۰۰ هکتار است که سالانه ۱۴ هزار تن انبه در سطح باغات استان تولید و روانه بازار مصرف میشود . سعید نارویی افزود : …
ادامه ی نوشته باغات انبه در سیستان و بلوچستان
انبه
آموزش انبه Mango انبه Mango طعم شیرین و هلویی مانندی دارد و به رنگ صورتی و قرمز محدود میشود که به صورت بیضی کشیده ظاهر میشود .یکی از بهترین انتخابها در بین سویههای گوناگون انبه است . دارای یک رایحه عجیب و غریب میباشد که آن را در میان عاشقان انبه محبوب کرده است . …
ادامه ی نوشته انبه
هنگام معامله و تسویه حساب باید بدانیم
آموزش 🔰 مواردی که باید در هنگام معامله و تسویه صورتحساب به آنها دقت کنیم : 1️⃣ معاملات خود را حتما با فاکتور انجام دهید . 2️⃣ فاکتور میبایست بنام خریدار و شماره حساب جهت تسویه حساب حتما بنام فروشندهای باشد که در فاکتور ذکر شده است . 3️⃣ مبلغ واریزی حتما از حساب خریدار …
ادامه ی نوشته هنگام معامله و تسویه حساب باید بدانیم
شبکه فروش متمرکز چیست ؟
🔰 شبکه فروش متمرکز چیست ؟ 🔰 نحوه اجرای آن چگونه است ؟ 🔰 چه کسانی میتوانند در این شبکه فعالیت کنند ؟ 🔰 چه منافعی برای اعضای کانون دارد ؟ 🔰 مزیت های آن چیست ؟ 👆 و دهها سوال دیگر ، اینبار ما به شما پاسخ میدهیم … شبکه فروش متمرکز ☑️ کانون …
ادامه ی نوشته شبکه فروش متمرکز چیست ؟
تقدیر از نفرات برتر
🟢 تقدیر از نفرات برتر 🔰 آکو امید ، جناب آقای علی معینی نژاد ، توسعه کارگاهی با برنامه تولید مشخص و هدفمند 🔰 تامین کنندگان برتر سفارشات کانون در سال ۱۴۰۲ ، خانم زهرا مهدوی 🔰 تامین کنندگان برتر سفارشات کانون در سال ۱۴۰۲ ، خانم ندا کرمی ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران …
ادامه ی نوشته تقدیر از نفرات برتر
تشکیل شبکه فروش متمرکز
✅️ تشکیل شبکه فروش متمرکز در کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران با مصوبه هیئت امنا ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه
کارگاههای در حال پیشرفت
❇️ کارگاههای در حال پیشرفت 🔰 آران بیدگل ، کارگاه کیان سبز جناب آقای معینی نژاد تولیدکننده انواع دمنوشهای میوه ای و عرقیات گیاهی ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه
نوآوری
نوآوری ⚠️ تا دیر نشده تغییر را آغاز کنید … 🔄 روزمرگی و تکرار موجب کاهش انگیزه میشود . 🔚 اکثر روشهای فعلی تولید به پایان خود رسیده است . ✅️ برای رونق بازارتان ، خلاقیت به خرج دهید . ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه
هزینه حمل
کمرشکن ❗️ مثل هزینه حمل ❗️ 🔴 پست دولتی ، بی نظم 🔴 پست خصوصی ، گران 🔴 باربری ، چشم به راه … 🔴 اتوبوس ، لجام گسیخته 🔴 قطار، عدم دسترسی همگانی ❌️ هزینه حمل و نقل و ارسال بار چالش جدی برای کسب کارها و ارتباط همکاران در کشور، گرانی و عدم …
ادامه ی نوشته هزینه حمل
حرفهای باشیم
🔰 حرفه ای باشیم : ✔️ صدور فاکتور برای مشتری نشان از شخصیت کاری و فعالیت حرفه ای فروشنده است . اگر بدنبال جذب مشتری بیشتر هستید این راه مسیر شما را آسان میکند . ارائه فاکتور یعنی احترام بیشتر به مشتری و معرفی خود بعنوان یک فروشنده حرفهای . ✳️ شما میتوانید با کمترین …
ادامه ی نوشته حرفهای باشیم
اصطلاحی که باید بدانیم
📌 اگر مهندس صنایع غذایی هستید باید این ۵ اصطلاح رو بدانید ! ✅ عبارت GMP عمومی کارخانجات صنایع غذایی : 🔻این کلمه مخففGood Manufacturing Practice به معنای : عملیات خوب تولید یا شرایط خوب ساخت 🔸 شامل شرایط فنی و بهداشتی ساختمان کارخانه ، سالن تولید ، بسته بندی ، انبارها ، آزمایشگاه کنترل …
ادامه ی نوشته اصطلاحی که باید بدانیم
فود گرید
فود گرید چیست ؟ بخش نخست : تمامی صنایع برای عرضه محصولات خود نیاز به بسته بندی مطمئن دارند. این موضوع در خصوص مواد خوراکی کمی متفاوت تر است، چرا که در بسته بندی این مواد علاوه بر جنس و زیبایی بسته بندی، حفظ کیفیت ماده غذایی نیز اهمیت دارد. به همین منظور کارخانجات تولید …
ادامه ی نوشته فود گرید
برنامه شب آفتابی
برنامه شب آفتابی با حضور جناب آقای نجارزاده و آقای محمدرضا رحمانی بخش نخست : بخش دوم : بخش سوم : بخش چهارم :
رنگ پیاز
هر رنگ پیاز چه استفادهای دارد ؟ هر رنگ پیاز چه استفادهای دارد ؟ ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه
فرآیند خشک کردن
نمایی کلی از فرآیند خشک کردن میوه و سبزیجات تازه و یخ زده 🔰 نمایی کلی از فرآیند خشک کردن میوه و سبزیجات ( تازه و یخ زده ) ☑️ کانون تولیدکنندگان میوه خشک ایران ، مشاوری صادق ، تلفیقی از علم و تجربه
حفاظت شده: اعضای کانون
هیچ چکیدهای موجود نیست زیرااین یک نوشته حفاظت شده است.